Comanda acum online Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769  |  021 425 86 87

Testimoniale

Ce spun clientii despre Inocell™
«In urma cu 10 ani am suferit o paralize pe partea dreapta, iar in ultima perioada ma simteam foarte obosita, stresata, cu probleme, nu puteam sa dorm. Am auzit de Inocell si Coenzima Q10 Dual si le-am luat impreuna timp de 3 luni. M-am simtit foarte bine cu ele, am sunat sa vad daca pot sa le iau in continuare si voi face tratamentul inca 3 luni. Nu as vrea sa il intrerup pentru ca ma simt foarte bine dupa aceste luni de tratament.»

CHIRILA GHEORGHITA, 67 ANI, BAILE BALA, JUD MEHEDINTI

«Am 1.80 m si 110 kg, 68 ani. Am vazut produsul Inocell la tv si m-am interesat si in farmacie de el. Ma simteam obosit, slabit, ameteam, aveam probleme si cu tensiunea. Am luat Inocell timp de o luna, dar imbunatatiri am simtit inca din primele 2 saptamani; sunt mai in putere, am mai multa forta. Pentru ca am si tensiunea oscilanta voi incepe tratamentul si cu Coenzima Q10 Dual.»

GHEORGHE CATALINA, 68 ANI, JUD Dambovita

«Eu am o usoara steatoza hepatica, probleme digestive, balonata mereu, dureri si arsuri in capul pieptului care se duc in sus spre gat, probleme cu tensiunea oscilanta, ma simteam fara putere. Am facut 3 luni de tratament cu Inocell si Coenzima Q10 Dual si am observat ca aceste simptome au disparut treptat si ma simteam din ce in ce mai bine, drept urmare am facut pauza. Cand am vazut ca reapar simptomele am decis sa reiau tratamentul.»

VOINEA NICULINA, 60 ANI, JUD DAMBOVITA

«Am mai multe probleme de sanatate dar, cel mai important pt mine acum este sa reduc valorile colesterolului. Am luat si medicamente de sinteza dar stiu ca dauneaza ficatului asa ca m-am decis sa fac tratament cu Inocell. Indicatia farmacistului a fost pentru un tratament de 6 luni dar eu am fost curioasa sa vad dupa 2 luni cum se modifica analizele. Am administrat 2 cps de 2 ori pe zi, timp de 2 luni si am constatat ca LDL a scazut de la 300 la 270; de asemenea s-a modificat si colesterolul total, care era si el peste valoarea normala. Voi continua administrarea asa cum mi-a fost recomandat tratamentul initial la care am adaugat si Coenzima Q10 Dual.»

GRIMISTEANU VICTORIA, 78ani, Jud. Constanta

«In luna martie am suferit un infarct, deci iau foarte multe medicamente pentru care medicul mi-a spus ca trebuie sa iau si un protector pentru ficat. Am vazut la tv reclama cu Inocell si Coenzima Q10 Dual, dar am intrebat si medicul si farmacistul daca le pot lua, daca se potrivesc tratamentului meu. In 3 luni de cand le iau ma simt foarte bine, fiind la tara depun efort. Cu aceasta combinatie de Inocell si Q10 Dual nu mai obosesc asa repede, am mai multa forta, energie, eu zic ca ma simt foarte bine.»

P. L., 60 ANI, JUD. MURES

1 2 3 4

Supliment alimentar notificat de SNPMAPS: Notificare AA 6905 / 2013

si renotificat de SNPMAPS: Notificare AA 8743 / 2015