Comanda acum online Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769  |  021 425 86 87

Testimoniale

Ce spun clientii despre Inocell™
«Am steatoza hepatica, probleme cu inima, nu am voie sa fac efort, oboseam si transpiram foarte rau la cel mai mic efort. Am vazut la TV emisiunea si reclama la Inocell, asa ca m-am decis sa merg la farmacie sa cer prospectul iar apoi sa si fac o cura. Am observat in urma acestei cure ca au disparut durerile musculare de la picioare (am inteles ca erau din cauza statinelor care scad colesterolul), nu mai obosesc atat de repede, pot sa fac mai multe treburi intr-o zi, s-au ameliorat si problemele cu somnul.»

OLTEANU IOANA, 67 ANI, ALEXANDRIA

«In urma cu 10 ani am suferit o paralize pe partea dreapta, iar in ultima perioada ma simteam foarte obosita, stresata, cu probleme, nu puteam sa dorm. Am auzit de Inocell si Coenzima Q10 Dual si le-am luat impreuna timp de 3 luni. M-am simtit foarte bine cu ele, am sunat sa vad daca pot sa le iau in continuare si voi face tratamentul inca 3 luni. Nu as vrea sa il intrerup pentru ca ma simt foarte bine dupa aceste luni de tratament.»

CHIRILA GHEORGHITA, 67 ANI, BAILE BALA, JUD MEHEDINTI

«Am 1.80 m si 110 kg, 68 ani. Am vazut produsul Inocell la tv si m-am interesat si in farmacie de el. Ma simteam obosit, slabit, ameteam, aveam probleme si cu tensiunea. Am luat Inocell timp de o luna, dar imbunatatiri am simtit inca din primele 2 saptamani; sunt mai in putere, am mai multa forta. Pentru ca am si tensiunea oscilanta voi incepe tratamentul si cu Coenzima Q10 Dual.»

GHEORGHE CATALINA, 68 ANI, JUD Dambovita

«Eu am o usoara steatoza hepatica, probleme digestive, balonata mereu, dureri si arsuri in capul pieptului care se duc in sus spre gat, probleme cu tensiunea oscilanta, ma simteam fara putere. Am facut 3 luni de tratament cu Inocell si Coenzima Q10 Dual si am observat ca aceste simptome au disparut treptat si ma simteam din ce in ce mai bine, drept urmare am facut pauza. Cand am vazut ca reapar simptomele am decis sa reiau tratamentul.»

VOINEA NICULINA, 60 ANI, JUD DAMBOVITA

«Am mai multe probleme de sanatate dar, cel mai important pt mine acum este sa reduc valorile colesterolului. Am luat si medicamente de sinteza dar stiu ca dauneaza ficatului asa ca m-am decis sa fac tratament cu Inocell. Indicatia farmacistului a fost pentru un tratament de 6 luni dar eu am fost curioasa sa vad dupa 2 luni cum se modifica analizele. Am administrat 2 cps de 2 ori pe zi, timp de 2 luni si am constatat ca LDL a scazut de la 300 la 270; de asemenea s-a modificat si colesterolul total, care era si el peste valoarea normala. Voi continua administrarea asa cum mi-a fost recomandat tratamentul initial la care am adaugat si Coenzima Q10 Dual.»

GRIMISTEANU VICTORIA, 78ani, Jud. Constanta

1 2 3 4 5

Supliment alimentar notificat de SNPMAPS: Notificare AA 6905 / 2013

si renotificat de SNPMAPS: Notificare AA 8743 / 2015