Comanda acum online Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769  |  021 425 86 87

Testimoniale

Ce spun clientii despre Inocell™
«In luna martie am suferit un infarct, deci iau foarte multe medicamente pentru care medicul mi-a spus ca trebuie sa iau si un protector pentru ficat. Am vazut la tv reclama cu Inocell si Coenzima Q10 Dual, dar am intrebat si medicul si farmacistul daca le pot lua, daca se potrivesc tratamentului meu. In 3 luni de cand le iau ma simt foarte bine, fiind la tara depun efort. Cu aceasta combinatie de Inocell si Q10 Dual nu mai obosesc asa repede, am mai multa forta, energie, eu zic ca ma simt foarte bine.»

P. L., 60 ANI, JUD. MURES

«Am poliartrita si hipertensiune, iau foarte multe medicamente si vroiam sa protejez si ficatul. Am luat in timp si alte produse dar dupa ce am vazut reclama la tv, m-am decis sa incerc si cu Inocell. Deja dupa cateva saptamani nu am mai simtit jena in partea dreapta, intepaturi. Am vazut diferenta; la alte produse pentru ficat nu ma simteam la fel de bine.»

Cornelia Coslea, Bucuresti

«Buna ziua. In urma unei interventii pe colecist ma simteam foarte rau. Am vazut la TV reclama despre Inocell si am cautat mai multe informatii despre produs pe care l-am achizitionat ulterior din farmacie. Inca din prima saptamana m-am simtit mai linistita, nu mai eram agitata, nervoasa, aveam mai multa energie, s-au atenuat si problemele digestive. Intre timp am constatat ca si imunitatea s-a imbunatatit.»

Lucia, Petrosani

«Buna ziua. Am 32 ani (si putin peste 100 kg) si pana in acest an consideram ca sunt sanatos tun. In acest an m-am confruntat cu ceva probleme de sanatate si am facut o serie de investigatii in urma carora am descoperit: colesterol crescut, ficat gras si marit, colon iritabil, aveam permanent dureri abdominale, foarte balonat, epuizare (as fi dormit zi si noapte), raceam des si faceam forme severe. Nu sunt adeptul tratamentelor de niciun fel dar am fost convins cand am citit recomandarile si studiile despre Inocell. Initial medicul mi-a recomandat sa iau niste statine, dar am preferat sa iau produse naturale si anume: Inocell 4/zi, Coenzima Q10 Dual 1/zi si in prima luna am luat si ActivAloe. Dupa 3 luni am vrut sa verific efectiv prin analize ce rezultate am obtinut, desi initial mi s-a recomandat tratament de 6 luni. Deci, dupa 3 luni de tratament, la ecografie nu a mai fost prezenta steatoza hepatica, analizele au ajuns aproape de valorile normale (HDL, LDL, trigliceride), somn mai linistit, am redus si cateva kilograme, nu mai eram atat de obosit, au disparut problemele digestive si chiar medicul m-a intrebat ce tratament am luat (stia ca nu am vrut acele statine pe reteta). Respect indicatiile asa cum le-am primit si administrez inca 3 luni acelasi tratament Inocell si Coenzima Q10 Dual. Multumesc»

R. M., 32 ani, Bucuresti

«Eu si sotul meu luam foarte multe medicamente, el a avut si hepatita B. Am vazut la tv in luna mai produsul Inocell si am luat amandoi timp de 6 luni. Am simtit destul de repede diferenta. Pe lanaga alte probleme de sanatate eu sufar si de colon iritabil, dar de cand am luat Inocell nu ma mai simt balonata, nu mai sunt nici constipata (inainte aveam senzatia ca nu elimin complet scaunul), ma simt bine, am o stare buna.»

Liliana

1 2 3 4 5

Supliment alimentar notificat de SNPMAPS: Notificare AA 6905 / 2013

si renotificat de SNPMAPS: Notificare AA 8743 / 2015