Comanda acum online Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769  |  021 425 86 87

Testimoniale

Ce spun clientii despre Inocell™
«Folosesc mai multe produse de la dv şi uitându-mă pe prospect am descoperit şi Inocell. Am 64 de ani şi am o hepatită cronică instalată de mai mulţi ani, mai exact de 20 de ani. Am folosit numeroase tratamente de sinteză printre care şi interferon care m-a slăbit foarte mult. L-am folosit un an de zile dar nu cu putine rezultate bune, eram mai tot timpul obosit, simţeam cum ficatul îmi pulsează, aveam greţuri. Eu sunt lăcătuş de meserie şi tot trebuie să ridic, am activitati mai grele. Cu Inocell am început tratamentul acum 4 luni, am luat 3 luni câte 4 capsule pe zi două dimineaţa două seară şi acum iau câte două pe zi dimineaţă şi seară. Ce pot spune e că muncesc fără probleme nu mai simt aceea oboseală sâcâitoare ajung acasă şi nu mă simt epuizat, digestia este îmbogăţită şi analizele au ieşit mult mai bine. Sunt mulţumit de produs şi doresc să îl folosesc pe termen lung.»

I.M., Roman, 64 de ani

«Ma numesc N.D, 44 de ani si am o fiica de 20 de ani. Cu mulți ani in urma, mai exact cand fiica mea avea 12 ani, a fost diagnosticata la Institutul Parhon cu tiroida autoimună. Asa am început tratamentul cu un medicament cunoscut pe bază de levotiroxină, la început cu o doza mică si pe măsura ce trecea timpul doza se marea astfel încât am ajuns la o doza de 100mcg. Asta nu ar fi fost nimic dar între timp au mai apărut si 2 noduli tiroidieni, asta anul trecut Martie 2019. A început calvarul, gândurile negre care nu-mi dădeau pace si drumul spitalelor pentru alte analize mai amănunțite. Dupa aceste analize a urmat bineînțeles si tratamentul medicamentos, tratament foarte puternic( numai cand citeai prospectul te îngrozești). Asa ca in Aprilie deja am început acel tratament. Intr- una din aceste zile de agonie, primesc un telefon de la o buna prietena si printre altele ii povestesc supărarea mea, iar ea mi-a recomandat InoCell, un supliment cu studii de peste 20 de ani si cu multiple beneficii pentru organism. Mi-a trimis si câteva studii si m-am apucat sa citesc si am ales sa-l folosesc pentru fiica mea care între timp a plecat la facultate in Olanda. Așadar in Septembrie am plecat in Olanda la fiica mea si am luat cu mine si 8 cutii cu InoCell, adică tratamentul pentru 4 luni, caci la recomandările prietenei mele, trebuia sa înghită 4 caps/zi. In Decembrie 2019, fiica mea a venit acasă pentru vacanța de sărbători si am mers sa facem si analizele cu aceasta ocazie. Nu mică mi-a fost surprinderea cand am mers sa luam rezultatele si medicul endocrinolog ne-a comunicat ca rămânem doar pe 25 mcg de medicament pe bază de levotiroxină si ca cei doi noduli nu mai existau. Medicul a fost si el destul de surprins, caci o știa pe fiica mea de la începutul diagnosticului si nu înțelegea ce am făcut. Bineînțeles ca i-am povestit, iar el a fost foarte surprins. Țin sa va spun ca fiica mea continua tratamentul cu InoCell si cu siguranța îl va continua multă, multă vreme dar îl prefer oricăror altor tratamente medicamentoase. Acum singura mea grija este sa nu rămână fără. Acum sunt fericita si liniștita in ceea ce privește sănătatea fiicei mele, ba mai mult toată familia înghițim InoCell, iar starea noastră de bine s-a îmbunătățit considerabil, au dispărut stările de epuizare si psihic suntem mai relaxati. Multumesc prietenei mele pentru recomandare si in special firmei care îl distribuie Good Days Therapy . Va doresc numai bine si mult succes !»

N. D.

«Buna ziua. Pana nu demult, lucram într-un domeniu extrem de stresant, motiv pentru care in ultimii 3 ani, in urma analizelor anuale de sânge, am descoperit ca valorile colesterolului si trigliceridelor erau extrem de mari iar acest lucru a început sa ma îngrijoreze. Am repetat analizele la o săptămana in speranța ca ceva este greșit dar din păcate rezultatul nu s-a modificat. Țin sa mentionez ca sunt o persoana care mănâncă sănătos si am o greutate normala, mai exact 54 kg si 1,69 înălțime si pana atunci analizele mele arătau foarte bine. Așadar dupa ce am văzut rezultatul, am mers la medicul de familie, iar acesta mi-a dat un tratament pe baza de ceaiuri si alte produse naturiste care să-mi regleze atat colesterolul cât si stresul. Am urmat tratamentul recomandat de medic si am refăcut analizele la 6 luni. Din păcate nu se schimbase nimic. Am schimbat tratamentul cu un altul, tot la recomandarea medicului de familie, si asta am făcut timp de 3 ani încercând cu disperare sa reduc aceste valori din păcate fără rezultat. Anul trecut am aflat de acest supliment numit InoCell si in luna august 2019 am început sa-l administrez asociat cu StressManager. Efectul am început sa-l simt inca din prima săptămana: dormeam mult mai bine si mai profund, iar stările de anxietate au început sa dispară. In primele 3 luni, am luat 4 caps/zi, 2 dimineața si 2 seara cu 30 min înainte de masa, iar in următoarele trei 2 caps/ zi., am terinat cele 6 luni pe 20 Ianuarie 2020, am făcut o pauza pana pe 10 Februarie 2020 si am făcut din nou analizele asa cum obișnuiam si eram foarte curioasa de rezultat, rezultat la care nici nu îndrăzneam sa ma gândesc. Nu pot sa va descriu in cuvinte ziua in care am luat rezultatul si bucuria pe care nu o puteam stăpâni. Pentru prima data după aproximativ 4 ani, colesterolul si trigliceridele reveniseră la normal. Eram asa de fericita încât am sunat inclusiv la medicul de familie înainte sa ajung cu rezultatul. Si astăzi continui sa iau acest supliment, deși nu mai am nici o problema îl iau in prevenție si ma simt minunat. Sunt mult mai relaxata, dorm mult mai bine si ma simt excelent. Am dorit sa va împărtășesc aceasta experiența minunata in speranța ca va fi de folos si altor persoane cu probleme de sănătate dar si in preventie. Multumesc Good Days Therapy, va doresc toate cele bune si reușită maxima!»

G. D., 48 ani, Bucuresti

«Buna ziua, sunt M.Moraru si am 78 de ani, sunt din Bucureşti si am auzit de Inocell la televizor. Cum să vă spun..eu nu puteam manca, nu aveam pofta de mancare si cand mancam ceva, aveam varsaturi. Intr-adevar am o problema la ficat, o hepatita C ce a devenit tot mai nesimtita. Iau Inocell din primavara si dupa 3 saptamani a inceput sa am iarasi pofta de mancare, sa ma simt mai vioaie. Am facut analizele acum recent si sunt in regula, nu am inteles multe de la doamna doctor, dar a spus ca e bine si viremia a iesit in regula. Eu sunt bucuroasă ca pot manca chiar si o sarmaluta, nu toata ziua regim... Multumesc mult pentru ajutor!»

M. MORARU, 78 ANI, BUCURESTI

«Am steatoza hepatica, probleme cu inima, nu am voie sa fac efort, oboseam si transpiram foarte rau la cel mai mic efort. Am vazut la TV emisiunea si reclama la Inocell, asa ca m-am decis sa merg la farmacie sa cer prospectul iar apoi sa si fac o cura. Am observat in urma acestei cure ca au disparut durerile musculare de la picioare (am inteles ca erau din cauza statinelor care scad colesterolul), nu mai obosesc atat de repede, pot sa fac mai multe treburi intr-o zi, s-au ameliorat si problemele cu somnul.»

OLTEANU IOANA, 67 ANI, ALEXANDRIA

1 2 3 4

Supliment alimentar notificat de SNPMAPS: Notificare AA 6905 / 2013

si renotificat de SNPMAPS: Notificare AA 8743 / 2015