Comanda acum online Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769  |  021 425 86 87

Despre Dr. Shamsuddin

Dr. AbulKalam M. Shamsuddin este recunoscut de comunitatea medicala pe plan mondial pentru descoperirile sale uimitoare in domeniul preventiei si tratarii simptomelor asociate afectiunilor oncologice.


Reputat si iubit profesor si doctor, Dr. Shamsuddin a descoperit si studiaza de mai bine de 25 de ani eficienta in consolidarea sistemului imunitar si actiunile anti-cancer ale Inositol & Cal Mag IP 6, pentru care a primit numeroase patente in SUA si Europa. Efectuate la inceput in laboratorul Doctorului Shamsuddin, experimentele privind actiunile anti-cancer ale Inositol & Cal Mag IP6 au fost reproduse ulterior si extinse de catre oamenii de stiinta din intreaga lume, reconfirmand potentialul acestor descoperiri fascinante. Acum, la nivel mondial, sute de mii de pacienti se bucura zilnic de efectele benefice ale acestui supliment natural, care in Romania se regaseste sub denumirea de Inocell™.


Despre cariera Profesorului si Doctorului Shamsuddin


Dr. Shamsuddin este profesor de patologie in cadrul University of Maryland School of Medicine din Baltimore, Statele Unite ale Americii, de mai bine de 25 de ani. Iubit si apreciat de catre studentii sai, el a primit de-a lungul anilor numeroase premii care ii atesta excelenta in domeniul didactic; printre acestea se numara premiul "Cel mai bun profesor" si ravnitul premiu "Marul de Aur", oferit de catre Asociatia Studentilor la Medicina, in 1999.


Scurt parcurs profesional:


- in 1975 a inceput cercetarea procesului de formare, preventie si tratare a cancerului;
- in 1977 a primit certificarea in domeniul patologiei din partea Consiliului American de Patologie;
- in 1980 a primit titlul de Doctor de la Universitatea din Maryland pentru munca sa la carcinogeneza de colon;
- in 1988 a devenit profesor cu drepturi depline la Universitatea din Maryland.


Cercetarea propriu-zisa in domeniul cancerului a inceput pentru Dr. Shamsuddin odata cu teza sa de doctorat, in 1975. Lucrarea sa a tratat fenomenul efectului de camp si a dus la inventia ulterioara a unui test de masa foarte simplu, precis si practic de screening a cancerului de colorectum și pulmonar, cu potențial de utilizare pentru cancerul de san, prostata, uterin, etc. Testul de cancer colorectal este foarte popular in China, unde este cunoscut sub numele de "Test de Shams”.


La mijlocul anului 1985, Dr. Shamsuddin a inceput experimentele pe proprietatea anti-cancer a Inozitolului si Inozitolului hexafosfat IP 6 - ingrediente naturale, obtinute din cereale și leguminoase cum ar fi orezul, porumbul, fasolea etc. Pentru urmatorul deceniu si jumatate, el a reconfirmat și extins studiile sale revolutionare pentru a demonstra eficacitatea Inozitol & Cal Mag IP 6 asupra a diferite tipuri de cancer, in diferite modele experimentale. Realizand potentialul enorm al Inozitol & Cal Mag IP 6 pentru oameni si lipsa generala de cunoastere in acest domeniu, Dr. Shamsuddin a organizat diverse simpozioane in intreaga lume si a scris numeroase carti si peste 200 de lucrari stiintifice pentru a aduce in sfera publica aceasta importanta descoperire pentru sanatatea umana.


Pentru a citi despre cum puteti sa va intretinteti sau recuperati santatea, va invitam sa cititi cartea “Too good to be true?” (“Prea bun ca sa fie adevarat?”), pe care o puteti descarca aici.


Mai multe despre doctorul Shamsuddin gasiti aici sau aici.

Supliment alimentar notificat de SNPMAPS: Notificare AA 6905 / 2013

si renotificat de SNPMAPS: Notificare AA 8743 / 2015