Comanda acum online Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769  |  021 425 86 87

Avantaje Inocell™ fata de IP6

Avantajele administrarii formulei patentate INOCELL fata de administrarea IP6

Dr. A.K.M. Shamsuddin, doctor in medicina, profesor de patologie in cadrul University of Maryland School of Medicine din Baltimore, este cel care a realizat pentru prima data experimente clinice cu scopul de a evidentia actiunea antitumorala a complexului Inozitol & Cal Mag IP6 (complex brevetat de Inozitol, IP6 (Inozitol hexafosfat), saruri de calciu si IP6, saruri de magneziu si IP6, fitat de calciu si fitat de magneziu si IP6,cunoscut sub denumirea comerciala InoCell™). Dr. Shamsuddin a recurs la combinarea Inositolului cu Cal Mag IP6, deoarece in aceasta combinatie (intr-o proportie bine stabilita), IP6 pierde unul sau mai multi fosfati (P) si rezulta astfel mult mai importantul IP3.


IP3 este regulatorul de baza al ciclului celular, de aceea complexul Inozitol & Cal Mag IP6 (InoCell™) produce efectul maxim dorit. IP3 controleaza producerea si diferentierea celulelor. Atunci cand nivelul de IP3 este scazut in celule (cum este cazul celulelor canceroase), acestea se divizeaza intr-un mod necontrolat. Acesta este de fapt mecanismul de baza al actiunii cancerului. Insa, atunci cand recurgem la un aport de IP3 in celulele canceroase, acestea se autodistrug. Aceasta actiune reflecta rolul major pe care il are IP3 in controlul si reglarea functiilor de baza ale celulei. Dr M. Shamsuddin a descoperit raportul ideal intreInozitol si IP6, astfel incat sa fie sigura formarea lui IP3 in organism.


Doar substanta brevetata IP6 in combinatie cu Inozitol (InoCell™) este cea care are peste 70 de studii efectuate, care certifica efectele sale puternice.


Proprietatile complexului Inozitol & Cal Mag IP6 (InoCell™) sunt vitale pentru sanatatea umana in diverese domenii.


Inozitol & Cal Mag IP6 (InoCell™) este mai eficient chiar decat cele mai consistente diete pe baza de fibre!


Enzima fitaza care se gaseste in intestin poate sa descompuna IP6 (daca e luat separat), astfel nepermitandu-i sa aiba efectele dorite asupra organismului. In schimb, combinatia Inozitol & Cal Mag IP6 este mult mai eficienta terapeutic, de vreme ce aceasta este absorbita in intestin inainte ca enzima fitaza sa ajunga sa o descompuna.


Din cele mentionate mai sus, reiese faptul ca InoCell™ (Inozitol & Cal Mag IP6) are o actiune terapeutica mai eficienta decat IP6, daca este luat separat, deoarece:

Supliment alimentar notificat de SNPMAPS: Notificare AA 6905 / 2013

si renotificat de SNPMAPS: Notificare AA 8743 / 2015